Saturday 30 June 2007

Takaisin Suomeen.

Huomenna. Varokaa. Niinku.

Johtuen erinäisistä syistä ei ole taas tullut pariin viikkoon kirjoiteltua tänne mitään. Syitä ovat lähinnä viimeinkin alkaneet (ja eilen loppuneet) koulukiireet, laiskuus ja vaihtaritovereideni halu nauttia alkoholituotteita ryhmähengessä useammin kuin aikaisemmin. Lähinnä kyllä tuo keskimmäinen noista. Ja tokana se ensimmäinen ja viimeisenä vasta viimeinen.

Enivei. Laitoin eilen menemään viimeisetkin koulutyöt opettajille ja nyt on sitten keskitytty siivoamiseen ja tavaroiden pakkaamiseen. Lähinnä ensin mainittuun johtuen erinäisistä logistisista kömmähdyksistä. Mutta eiköhän huomenna silti päästä normaalisti lentokoneeseen ja Suomeen.

Pari sanaa tästä ajasta yleisesti. Olen ollut jonkun verran pettynyt koulutustarjontaan täällä. Osa kursseista on vaan ollut ihan kamalia (Media Staging, Navigating (minkä jätin kesken), osa menetteli-vaikka-olisi-voinut-olla-parempikin (saksa, Digital Image Processing) ja oikeastaan vain pari oli hyviä (The Wrap ja Special Media Theory) ja yksi oli eriomainen (Englanti (käsikirjoittamista)). Mutta hyvä ja opettavainen reissu tämä on ollut, ei vaan tullut oppi niinkuin koulutuksellisiin asioihin. Enemmänkin sitä henkilökohtaista kasvua ja mitä tota nyt on.

Jotain muutakin piti sanoa, mutta unohtui. Kuvia tulee picasaa joskus vielä lisää kun ehdin lisätä. Varmaan joskus maanantai-akselilla jotain "olen onnellisesti kotona"-viestiä ja sitten Itävaltablogi saa mun puolesta hiljentyä pysyvästi. Kiitos jo nyt kaikille jotka ovat jaksaneet lukea ja kommentoida ja olla muuten vaan messissä.

Minä lähden nyt ostamaan suklaata ja miettimään miten saan märät vaatteet pakattua...

2 comments:

miij said...

tervetuloa suomeen!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.