Sunday 3 June 2007

Kesäkuu

Uh, joo. Ei täältä silleen ole mitään raportoitavaa, mutta kirjoitetaan nyt kuitenkin jotain. Viimeisiä viikkoja vedetään ja mulla saattaa kohta jopa olla jotain koulutehtäviä tässä tehtävänä.

Editoin viime viikolla meidän Media stagining "Horror Cooking"-videota ja sen jälkeen kutakuinkin päätin etten tee sen kurssin eteen enää mitään ellei ole täysin pakko. Duunatkoon joku muukin meidän ryhmässä jotain välillä sen työn eteen. Sen lisäksi tässä enää oikeastaan jäljellä yksi saksankielen tentti, yksi esitys ja essee videopeliteoriasta ja englanninkurssin käsikirjoitus-luonnos pitäisi viimeistellä ja sekin pitäisi jotenkin esitellä luennolla. Yllättäen mihinkään näistä en ole vielä tuhlannut juurikaan aikaani. Ehkä sitten viimeisellä viikolla ennen deadlineä.

Noin muuten olen pohtinut itsekseni, että joskohan se pitäisi myöntää että noin koulutuksellisesti tämä reissu on ollut vähän... tyhjänpäiväinen... ja mitä olen puhunut muiden vaihtareiden kanssa, niin fiilis on ollut sama. Maailmannäkemystä avartavaa ja elämänkokemusta antavaa toki tietenkin, en vaihtais pois hetkeäkään (paitsi sen yhen kerran kuin kävelin hirveässä sateessa kotiin koululta. Sen vaihtaisin.), mutta koulutuksellisessa mielessä aika vähän täältä on toistaiseksi jäänyt käteen. Sieltä Digital Image Processingista pari photoshop-niksiä ja ekstraprinttikurssilta jotain kiinnostavia ideoita, mutta mitään sellaista tajunnan räjäyttävää opetusparhautta ei ole vielä osunut vastaan. (Okei, videopelikurssi ja käsikirjoituskurssi ovat myös oikein kivoja, ja se askartelukurssi myös.)

Että sellasta. Kysyttävää?

No comments: