Sunday 20 May 2007

Olen käsittääkseni elossa

Pakko varmaan rikkoa hiljaisuutta välillä ja paljastaa kuinka kauhian dekadenttia elämää täällä vietetään, kun ei ehditä yhtään bloggaamaan. Totuus on että elämä on niin dekadenttia ettei se ole dekadenttia ollenkaan ja oikeesti mua vaan laiskottaa, enkä ole siksi kirjoitellut mitään.

Julistetaan uutisoitavaksi kuitenkin seuraavat asiat:

Digital Image Processing-kurssi oli yllättäen 60% hyvää ja 40% ei-niin-hyvää. Hyvällä osuudella opeteltiin käyttämään photoshopin maskaus-toimintoja, ei niin hyvällä jännäiltiin tylsiä photoshop-efektejä, joilla ei ole mitään arvoa oikeassa elämässä... ja opeteltiin ImageReadyä. Tykkäsin kuitenkin, ja opettajakin oli Suomesta.

Media Staging-kurssista taisin jo joskus helmikuussa ihmetellä sen sisältöä. Se alkoi jo tuossa ennen Rooman matkaa, mutten tullut ajatelleeksi kertoa siitä mitään ennekuin nyt. Kurssia on nyt mennyt pari luentoa ja enkä oikein osaa sanoa onko se mistään kotoisin. Kovasti viimeksi opettaja yritti opettaa AfterEffectsiä, mutta emmä ainakaan ymmärtänyt mitään mitä se selitti. Saa nähä meneekö itseopiskeluksi vai ei-opiskeluksi. Ei toi videoilu nyt kuitenkaan oikein oo sitä mun kaikkein kirkkainta kiinnostustani.

Kuvattiin tosin jo tuossa helatorstaina ryhmätyömme kuvamatsku... en tiedä kannattaako tästä asiasta enää koskaan puhua julkisesti mitään. Ilmeisesti musta tuli meidän pätkän ohjaaja, kun mulla ei ole mitään käytännön taitoja joista olisi hyötyä tässä projektissa.

Paluulippu Suomeen on hankittu, jonka jälkeen tietenkin se viimeinen luento peruuttiin, joten jos voisin vaihtaa vielä lippuni niin voisin tulla noin kolme päivää aikaisemmin pois. Mut kun en voi, niin en voi. Et sellasta.

Siinä ne varmaan olivatkin. Over and out.

No comments: